PRAVILA IGRE

U fer plej i odnose uzajamnog poštovanja i uvažavanja verujem, al ipak da pojasnim:

Sav sadržaj na blogu Anine cake (tekstovi, fotografije i video) je moje autorsko delo, osim ako nije drugačije naznačeno.

Deljenje sadržaja je dozvoljeno šerovanjem linka.

Nije dozvoljno preuzimanje sadržaja (kopiranje delova ili celog teksta i drugi vidovi korišćenja) bez moje izričite pismene saglasnosti. Zabranjeno je dalje prenošenje mojih tekstova sa drugih portala, sajtova i blogova (koji za to imaju dozvolu) bez moje pismene saglasnosti.

Prenošenje tekstova, fotografija i video zapisa bez saglasnosti autora smatra se nezakonitim delom i podleže zakonskoj odgovornosti.

Dogovorimo se preko kontakt formulara ili email adrese aninecake(a)gmail.com.

Svi sadržaji na ovom sajtu izloženi su na uvid javnosti iz najbolje namere, kao rezultat mog ličnog iskustva, istraživanja i promišljanja i ne mogu se smatrati obavezujućim za čitaoce. Takođe, autor se ne može smatrati odgovornim za eventualnu direktnu ili indirektnu štetu koja može nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta.

Kao vlasnik i autor sajta ne snosim odgovornost za istinitost i kvalitet sadržaja koji su linkovani na adrese drugačije od aninecake.com domena.

Email adrese čitalaca koji se prijave za Anine cake newsletter ne ustupaju se nikad i ni pod kojim uslovima trećim licima.

Kome je bilo dosta Aninih caka može slobodno da se odjavi na način koji je objašnjen u samoj formi emaila s kojim stižu moji novi tekstovi.

(Visited 174 times, 1 visits today)